Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Четвер, 19 жовтня 2017, 18:16

Львівщина подала найбільше проектів, які реалізують за кошти ЄС

Львівщина

Загалом Мінрегіонбуд отримав 507 проектів від усіх областей України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Як заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, міністерство завершило прийом конкурсних проектів регіонального розвитку, які будуть реалізовані за рахунок коштів держбюджету, отриманих від ЄС.

Йдеться про 630 млн грн, а на розгляд конкурсної комісії загалом було подано 507 проектів.

"Найбільшу активність виявила Львівська область – 94 проекти. Щодо напрямків, то найбільше – 222 проекти або 43% – по програмі сільський розвиток, 87 – інноваційна економіка та інвестиції, 73 – розвиток людського потенціалу, 91 – розвиток туризму, 34 – розвиток загальноукраїнської солідарності", – наголосив Геннадій Зубко.

Додамо, цього року Львівська область подала 267 інвестиційних проектів, які фінансуватимуться з державного фонду регіонального розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.