Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Злітно-посадкова смуга

Прес-служба аеропорту

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 12:35

Львівський туман змінив розклад літаків у аеропорту

Злітно-посадкова смуга

Два міжнародні рейси скасовано, один затримано.

Про це повідомляє прес-служба Львівського аеропорту імені Данила Галицького на офіційній сторінці у Facebook.

Сьогодні, у зв’язку з несприятливими погодними умовами було скасовано 2 рейси (LOT741 Бидгощ-Львів, час прибуття 05:30 год. і LOT758 Львів-Варшава, час відправлення 06:20 год.) та затримано рейс AUA384 Львів-Відень, час відправлення 05:20 год. Крім цього, рейси LOT743/744 Познань-Львів-Познань було відмінено через технічні причини.

Суттєве погіршення погодних умов цієї доби зафіксовано вночі з показником горизонтальної видимості у 100 метрів, вертикальна видимість – ясно. О 03:00 год. горизонтальна видимість становила 100 метрів, вертикальна – 120 метрів. Показник горизонтальної видимості поступово погіршувався і з 05:24 год. становив 50 метрів. Вертикальна видимість з 03:30 год. також почала погіршуватися і з 05:11 год. становила 30 метрів.

Відповідно до прийнятого командиром повітряного судна рішення, яке є кінцевим щодо заходження на посадку, рейс з Бидгоща було перенаправлено у Варшаву, де літак приземлився о 06:15 годині. Пасажири, які мали відлітати зі Львова до Варшави, будуть відправлені найближчим рейсом до Варшави. Частина пасажирів рейсу до Відня будуть відправлені сьогодні рейсом до Відня, а частина – завтра рейсом до Мюнхена.

У аеропорті працюють над введенням ІІ категорії заходу на посадку ICAO (Міжнародна організація цивільної авіації), за наявності якої повітряні судна можуть здійснювати посадку при горизонтальній видимості не менше 350 метрів і вертикальній видимості не менше 30 метрів. Проте, навіть наявність в аеропорту на сьогоднішній день вказаної категорії не забезпечила б посадку вищевказаних повітряних суден.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.