Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 13:25

Садовий шукає заміну Гольцю

Андрій Садовий

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду ​​​​​​​начальника управління житлового господарства.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади ​​​​​​​начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Усі докумети від кандидатів на цю посаду міськрада прийматиме до 19 листопада, а основними вимогами є: повна вища освіта; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років; післядипломна освіта у галузі знань "Державне управління".

Зазначимо, наразі в.о. начальника управління житлового господарства є Сергій Солтис, а у 2016 році керівником цього управління був Юрій Голець, якого затримали у листопаді 2016 року на хабарництві.

Також ще наприкінці жовтня 2016 року прокуратура Львівської області оголосила Юрію Гольцю про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.