Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Наша Украина

glavcom.ua

П'ятниця, 7 вересня 2012, 13:09

Ющенко розповів, як Тимошенко "пропихала" кандидатуру Медведчука у віце-прем’єр-міністри

Екс-президент України Віктор Ющенко розповів про те, як Юлія Тимошенко за часів свого прем’єрства лобіювала інтереси Віктора Медведчука.

Про це він повідомив на прес-конференції у Львові сьогодні, 7 вересня, коментуючи прохання журналіста висловити своє ставлення до появи в Україні напередодні виборів білбордів із зображенням Віктора Медведчука.

За словами Ющенка, після призначення Тимошенко прем’єр-міністром, вона підходила до нього з проханням зробити Медведчука першим віце-прем’єр-міністром України.

“Свої емоції...Насправді, мені важко їх і зараз передати, але можете здогадатись, які вони були. Отримавши категоричну відповідь, прем’єр-міністр просить повторно: “А можна тоді поставити цю людину надзвичайним і повноважним послом України в Росії?”. Я ще більш категорично відповів, що не допущу цього”, – розповів Ющенко.

Екс-президент зазначив, що кандидатура Медведчука завжди буде затребувана в “п’ятій колоні” та антипатріотичних силах.

“Це політичний нафталін. Це минуле, але минуле, яке так легко не відпускає. Я сподіваюся, що українці 2012 року мудріші, ніж українці 2010 року”, – резюмував Ющенко. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.