Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

П'ятниця, 7 вересня 2012, 13:48

Найгірше у ситуації з гривнею – коментарі політиків – Ющенко

Лідер “Нашої України” Віктор Ющенко вважає, що ситуація з падінням курсу гривні не є критичною, однак її ахіллесовою п’ятою можуть стати коментарі політиків.

Про це він заявив на прес-конференції сьогодні, 7 вересня.

На думку Ющенка, падіння курсу гривні спричинено  кількома факторами - дефіцитом державного бюджету, погіршенням торговельного і платіжного балансу.

Однак він зазначив, що 16 млрд дол дефіциту бюджету, різниця 4 млрд дол у торговельному балансі і 6-ти мільярдний мінус у платіжному балансі не є фатальними.

“Найбільш некерований сьогодні фактор, який найважче прогнозується – ситуативний, психологічний, фактор новинного блоку”, – розповів Ющенко, зазначивши, що коментарі щодо гривні по телебаченню є непрофесійними і політизованими.

Нагадаємо, останні кілька днів на валютному ринку спостерігається рекордне падіння курсу гривні. Нацбанк запевняє, що ситуація скоро стабілізується, в той час як експерти прогнозують девальвацію національної валюти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.