Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

котельня

Середа, 25 жовтня 2017, 17:23

У Львові мешканці десяти будинків залишаються без опалення

котельня

Станом на сьогодні «Львівтеплоенерго» подає опалення до 1611 споживачів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Опалення не отримують 10 будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Зокрема, у Сихівському районі із 583 будинків подачу опалення відновлено до 581 споживача. Без опалення 2 будинки.

Будинок на вул. Сихівській, 8 не отримує опалення через монтаж вузла обліку теплової енергії. Роботи виконує ЛКП «Стимул-Сихів». Після завершення робіт ЛМКП «Львівтеплоенерго» готове відновити подачу опалення до будинку.

Будинок на вул. Литвиненка, 9 не отримує опалення через порив у внутрішньобудинковій системі опалення. Порив ліквідовує ЖБК «Медик-1».

У Франківському районі із 413 будинків опалення отримує 410 споживачів. Без опалення 3 будинки.

Будинки на вул. Науковій, 16, вул. В.Великого, 16 та вул. Кульпарківській, 139 не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання. Будинки належать ТзОВ «Львівавтокомплектація».

У Шевченківському районі із 346 будинків опалення подається до 341 споживачів. Без опалення 5 будинків.

Будинки на вул. Панча, 18в та вул. Лінкольна, 23а, Мазепи, 16 не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання.

Будинки на вул. Миколайчука, 2 та вул. Мазепи, 27 не отримують опалення через порив у внутрішньобудинковій системі опалення в будинку на вул. Миколайчука, 2. Порив ліквідовує ЛКП «Північне-411». Після завершення робіт ЛМКП «Львівтеплоенерго» готове відновити подачу опалення до будинків.

Нагадаємо, 23 жовтня у Львові відновили опалювальний сезон. Офіційно він стартував 10 жовтня, однак через підвищення температури з 15 жовтня подачу опалення було призупинено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.