Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура Львівської області

Середа, 25 жовтня 2017, 17:00

Двоє посадовців львівського відділу Укренерго приховали у деклараціях нові автівки

прокуратура Львівської області

Суд оштрафував їх за корупцію.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Залізничний районний суд Львова визнав винними посадовців відокремленого підрозділу «Львівські магістральні електричні мережі» державного підприємства Національної енергетичної компанії «Укренерго» у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, та оштрафував їх.

Зокрема, головний інженер та начальник служби магістральних ліній несвоєчасно повідомили про придбання автівок Сhevrolet Lacetti та Renault Scenic на сайті Нацагентства з питань запобігання корупції, вартість яких перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня 2017 року.

За цими фактами працівниками складено адмінпротоколи, а також порушено питання щодо дисциплінарної відповідальності цих посадовців.

Зазначимо, неподання або несвоєчасне подання декларації тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.