Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 26 жовтня 2017, 12:08

Депутати Львівської міськради скаржаться на Садового

Андрій Садовий

Сьогодні львівські депутати розкритикували Андрія Садового через те, що він ігнорує вирішення господарських питань, натомість займається політикою.

Про це передає кореспондент Варіантів із місця події.

Сьогодні під час сесії Львівської міської ради депутати неодноразово скаржились на те, що міського голови Львова Андрія Садового немає у сесійній залі, коли вони зачитують свої звернення та запити.

Як наголосили депутати, до них звертаються львів'яни за допомогою у вирішенні господарських питань, однак вони не мають змоги донести їхню суть до Андрія Садового, оскільки він дуже часто покидає сесійну залу під час блоку депутатських запитів та звернень. А якщо ж надсилають їх у письмовому вигляді меру, то відповіді не отримують по кілька місяців.

На ігнорування Садовим скаржились депутати Юлія Гвоздович, Ігор Дякович, Михайло Дідух, Ірина Оршак, Маркіян Лопачак та Ігор Телішевський.

У свою чергу депутат Ігор Телішевський зазначив, що Андрій Садовий забув про те, що потрібно вирішувати господарські проблеми у місті, натомість зайнявся політикою, оскільки активно "їздить селами".

"Можливо, Андрій Іванович повинен вирішити, чи він є мер і займається господаркою, чи йому потрібно йти у політику і займатись політикою? Тоді варто дати місце заступнику своєму, іншим мерам, які будуть дбати про Львів, а не про політичну партію та її рейтинги на всекураїнському рівні", – розповів Ігор Телішевський.

Близько 12:00 год. Андрій Садовий повернувся на сесію Львівської міської ради і пояснив, що був на XVII Міжнародному економічному форумі, який стартував сьогодні на "Арені Львів". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.