Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спирт

патрульна поліція Львова

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 10:50

На Львівщині затримали два мікроавтобуси, у яких незаконно перевозили спирт

спирт

Водії двох мікроавтобусів, один із яких перебував у розшуку, перевозили спирт, прикриваючись товарними накладними поштового оператора.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Вчора, близько 16:00 год., поблизу с. Великосілки Кам'янка-Бузького району екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Volkswagen LT 35, який мав характерні пошкодження як для ДТП.

Під час спілкування з водієм, патрульні відчули різкий запах спирту та попросили відкрити кузов автомобіля. Всередині було 19 бочок із невідомою речовиною, яка і була джерелом запаху.

В той самий час на посту патрульної поліції спрацювала система відеонагляду "Рубіж", яка зафіксувала транспортний засіб Mercedes-benz Sprinter. Даний автомобіль перебував у розшуку як викрадений.

"Його зупинили і відчули той самий характерний запах, як у згаданому вище випадку. Кузов автомобіля відкрили та виявили такі самі бочки, що і в попередньому автомобілі. Виявилося, що ці два водії мають відношення один до одного. Пояснювати походження рідини відмовилися, натомість вони пред'явили товаро-транспортні накладні одного з поштових операторів, в яких жодної згадки про спирт немає",  йдеться у повідомленні.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка буде встановлювати всі обставини справи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.