Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

portal.lviv.ua

П'ятниця, 7 вересня 2012, 17:56

Львівські «майдансери» покажуть завтра у Києві справжнє шоу

400 львівських учасників «Майдансу» покажуть у Києві справжнє шоу. В цьому їм допоможуть як сюжет номеру, так і нові сценічні костюми, пошиті спеціально для проекту.

Сьогодні о 22.15 годині 400 львівських «майдансерів» вирушають потягом до Києва і завтра виступлять на центральній площі столиці - у танцювальному проекті «Майданс» . У останньому чвертьфіналі проекту "Майданс.2012" Львів змагатиметься із танцюристами з Черкас, Кривого Рогу та Одеси.

Свою презентацію львівські учасники тримають у таємниці, але обіцяють справжнє шоу. «Хороші костюми не лише створюють якіснішу картину номеру, а й покращують настрій самих учасників», - наголосила хореограф-помічник від міста Львів Мар'яна Свята.

За словами хореографа-помічника від Львова Мар'яни Святої, найпотужнішу піар-компанію і підтримку проект мав під час першого сезону. Далі довелося шукати сторонньої підтримки. А в третьому ефірі, коли батьківський комітет вирішив все взяти в свої роки, почали добиватися якоїсь фінансової підтримки, будь-якої.

«Інтер» оплачує лише тиждень роботи цієї компанії, а все решта ми робимо власними силами. Ми знайшли таку людину, яка допомогла нам з костюмами. ЛМР часткового допомагала нам з пошуками приміщення, але так само нам допоміг «Південний». Одних рук мало, але насправді левова частка є від нашого мецената. І ми йому дуже вдячні за це», - додала Мар'яна Свята

Нагадаємо. Пошиття сценічних костюмів для 400 львівських учасників танцювального проекту «Майданс» забезпечив депутат Львівської обласної ради, засновник ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска») , меценат Олег Баран.

Прямий ефір шоу «Майданс» відбудеться 8 вересня, о 21 годині, на телеканалі «Інтер».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.