Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

luxnet.ua

Середа, 1 листопада 2017, 13:36

На соціальну підтримку учасників АТО зі Львівщини виділили 177 000 грн

гроші

Кошти скерують на відшкодування пільг з оплати ЖКП, на виплату одноразових допомог демобілізованим та на реабілітацію бійців АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нещодавно на соціальну підтримку учасників АТО, членів їхніх сімей, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні виділили 177 600 грн, з яких 3 600 грн відшкодовано для надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг родинам Героїв Небесної Сотні.

За кошти обласного бюджету одноразову адресну допомогу (по 3 000 грн) також отримають 33 демобілізованих воїни, 2 особам із числа інвалідів війни, що брали участь в АТО, на реабілітацію виплатять 20 000 грн, 22 дітям загиблих (померлих) учасників АТО та Героїв Небесної Сотні – по 2 500 грн.

Зазначимо, загалом із початку проведення військових дій на Сході країни та подій на Майдані під час Революції Гідності (2014-2017 рр.) на соціальну підтримку вищезазначених родин скеровано 90,7 млн грн, з яких у поточному році – 13,3 млн гривень. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.