Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Укрпошта

Четвер, 2 листопада 2017, 12:00

Укрпошта планує підняти зарплати своїм працівникам до 7 та 14 тисяч

Укрпошта

З 1 листопада Укрпошта розпочинає поетапне підвищення заробітних плат для своїх працівників.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Укрпошта».

Зокрема, операторам поштового зв’язку у поштових відділеннях буде підвищено ставку майже в 2 рази – до 7,5 тис грн. Начальникам та заступникам відділень поштового зв’язку, в залежності від забезпечення обсягів бізнесу, – приблизно в 2,5 рази, до 14,5 тис грн.
 
Першочергово зарплату підвищать начальникам тих відділень та їх заступникам, які показали хороші результати під час проведення моніторингу рівня управлінських навичок керівного складу об’єктів поштового зв’язку.  
Всі інші начальники відділень та їх заступники отримають підвищені оклади за результатами моніторингу рівня їхніх управлінських навичок.
 
«Такого глобального підвищення зарплат виробничому персоналу компанії не відбувалось протягом багатьох років. Укрпошта традиційно залишалась у списку підприємств з найнижчими заробітними платами», – зазначив в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.
 
Також програма передбачає подальше поетапне підвищення заробітних плат іншим категоріям працівників підприємства у 2018 році.
 
«Окрім підвищення розміру ставок, на підприємстві продовжує впроваджуватись відрядна форма оплати праці для працівників дирекцій з оброблення та перевезення пошти.  Зростання заробітної плати працівників дирекцій, які зацікавлені у збільшенні доходу і збільшили показники власної ефективності, вже склало до 30-40%, в порівнянні з попередньою, погодинною», – додав Ігор Смілянський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.