Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

патрульна поліція

Четвер, 2 листопада 2017, 13:25

У Львові нетверезий водій протягом доби двічі попадався патрульним

патрульна поліція

Вчора патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння, а сьогодні вранці після вчинення ДТП при інспекторах він почав пити з банки самогон.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Вчора патрульні зупинили водія автомобіля Opel Kadett на площі Петрушевича за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування інспектори помітили в чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти перевірку. Від неї він відмовився, відтак отримав протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння). 

"Сьогодні вранці цей самий водій автомобіля Opel Kadett здійснив наїзд на бордюр на перехресті вул. Броварського – Вернадського. Коли патрульні прибули на місце, водій витягнув трилітрову банку з рідиною та почав її пити. Зі слів чоловіка, це був самогон власного виробництва", – йдеться у повідомленні.

Пройти перевірку на стан сп’яніння водій знову відмовився. На чоловіка склали протокол за ч.4 ст.130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю).

Також на нього склали протокол за ДТП та постанову за керування автомобілем без документів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.