Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С. Бандери

Google maps

П'ятниця, 3 листопада 2017, 14:29

Реконструкція вул. Бандери: львів'ян закликають долучитись до обговорення

вул. С. Бандери

У п'ятницю, 24 листопада, у Львівській політехніці відбудуться громадські слухання щодо реконструкції вул. Степана Бандери.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Депутати Львівської міської ради ініціювали громадське слухання з приводу запланованого ремонту вулиці Степана Бандери.

"Вже тривалий період часу триває суспільна дискусія щодо реконструкції вулиці Степана Бандери. Вважаємо за необхідне перевести цю дискусію у конструктивне русло. Відтак просимо організувати громадські слухання із залученням мешканців вул. Степана Бандери, прилеглих вулиць, представників ЛКП "Львівавтодор", ЛКП "Інститут просторового розвитку", КУ "Інститут міста" та управління охорони історичного середовища щодо інфраструктурних рішень із реконструкції вул. Степана Бандери та перепланування руху автотранспорту на цій та прилеглих вулицях",  йдеться у депутатському зверненні до секретаря Львівської міської ради Анатолія Забарила.

Відтак громадське обговорення відбудеться 24 листопада у головному корпусі НУ "Львівська Політехніка" (вул. С. Бандери, 12).

Початок заходу о 17:00 год. Реєстрація відбуватиметься з 16:40 до 17:00 на підставі паспорту громадянина України (для посвідчення особи та підтвердження місця реєстрації проживання).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.