Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пологовий на Мечникова

ЛМР

Понеділок, 6 листопада 2017, 16:14

У Львові відремонтували поголовий на вул. Мечникова

пологовий на Мечникова

Вартість всіх робіт становить понад 850 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові відремонтували міський комунальний клінічний пологовий будинок №1, що на вул. Мечникова, 8: відновили центрільні сходи, провели благоустрій й озеленили територію.

"Ми розуміємо, що для наших пацієнток потрібні належні умови не тільки для перебування у палатах. Вони, як і наші працівники та відвідувачі, мають почувати себе зручно і затишно також і на території пологового будинку. Тому в цьому році за кошти бюджету розвитку міста Львова було зроблено капітальний ремонт сходів центрального входу у наш пологовий будинок, оскільки вони були в дуже поганому, аварійному стані. А також впорядковано і озеленено прилеглу територію. Тому тепер жінки можуть не тільки якісно лікуватися, а ще й гарно і з користю проводити час на свіжому повітрі", – розповіла головна лікарка міського комунального клінічного пологового будинку №1 Людмила Шекета.

Вартість виконаних робіт склала 855 499 грн. Виконавець робіт – ТзОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Галицький будівельник".

Зазначимо, пологовий будинок №1 розрахований на 165 акушерсько-гінекологічних ліжок, тут запроваджені сучасні перинатальні технології. Зокрема, функціонує 11 індивідуальних пологових залів, 2 сімейні зали, 2 палати для вагітних роділь та породіль з інфекційними захворюваннями в стадії гострих клінічних проявів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.