Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

декларація про доходи

держгеокадастр

Середа, 8 листопада 2017, 09:51

Директора КП «Муніципальна варта» Дрогобича оштрафовано за невчасне подання декларації

декларація про доходи

Суд визнав дії чиновника корупійними. 

Дрогобицький міськрайонний суд визнав директора комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Про це повідомила прокуратура Львівської області. 

Директор несвоєчасно, без поважних на те причин, заповнив на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Посадовець тим самим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.172-6 КУпАП - порушення вимог фінансового контролю, - сказано у повідомлені. 

За наслідками судового розгляду до винного застосовано стягнення у вигляді штрафу.


Дрогобицька прокуратура також ініціювала розгляд питання щодо притягнення правопорушника до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, раніше на Львівщині суддю Миколаївського районного суду оштрафували за корупцію, адже він не вчасно подав декларацію про доходи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.