Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

корупція в медицині

ракурс

Середа, 8 листопада 2017, 10:07

Екс-головний лікар Турківської райлікарні підозрюється у махінаціях із закупівлею ліків

корупція в медицині

Медик привласнив понад 190 тис. грн. державних коштів

Прокуратура звинувачує колишього головного лікара Турківської райлікарні у зловживаннях на закупівлі медикаментів на суму 190 тис. грн.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний, зловживаючи службовим становищем, уклав договори та придбав вироби медичного призначення на суму близько 500 тис. грн. без проведення тендерних процедур. При цьому екс-чиновник  завищив вартість виробів на суму понад 190 тис грн.

Таким чином зловмисник розтратив майно місцевого бюджету Турківщини, - сказано у повідомлені.


Прокуратура передала справу у суд і висунула підозрюваному звинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.191 КК України - розтрата ввіреного майна у великих розмірах, шляхом зловживання службовим становищем.

Максимальний термін ув’язнення, передбачений за вказане кримінальне правопорушення, становить 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.