Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори отг

Високий Замок

Прес-реліз,   Понеділок, 13 листопада 2017, 19:13

Сергій Соболєв: ЦВК офіційно визнала перемогу «Батьківщини» на виборах в ОТГ

вибори отг

Центральна виборча комісія офіційно визнала, що «Батьківщина» отримала впевнене перше місце на проміжних виборах в об‘єднаних територіальних громадах.

Про це заявив перший заступник керівника фракції Сергій Соболєв на засіданні Погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій та комітетів.

«Центрвиборчкому та його голові Михайлу Охендовському, який отримує нагороди від Януковича та Порошенка, знадобились тижні, щоб порахувати результати, які «Батьківщина» та штаби інших партій порахували в першу ж ніч після виборів», – наголосив він.

За словами першого заступника керівника фракції, факти є фактами – 30% голосів отримала «Батьківщина», «щоб не розказували наші опоненти».

«Відкрийте сайт ЦВК: кожний третій голос на виборах до ОТГ – за представника «Батьківщини». Те, що ці результати (хоч із запізненням) офіційно оголошені, є зайвим підтвердженням того, яку політичну силу підтримують у всіх селах і селищах нашої країни», – сказав політик.

Сергій Соболєв наголосив на тому, що цей результат є феноменальним.

«Проте, на жаль, жодних висновків ніхто не хоче робити. У парламенті блокуються пропозиції щодо зміни складу Центральної виборчої комісії. Думаю, мета одна – дотягувати до чергових президентських виборів», – допустив депутат від «Батьківщини».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.