Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

voltv.com.ua

Вівторок, 11 вересня 2012, 11:44

Кабмін пообіцяв до листопада втримати ціни на бензин

Експертно-аналітична група із опрацьовування питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості при Кабінеті міністрів України ухвалила рішення про збереження поточних цін на бензин і дизпальне в Україні, щонайменше, до листопада 2012 року.

 

Про це повідомляється в прес-релізі за підсумками засідання ЕАГ, що пройшло в Міненерговугілля 10 вересня.

«Учасники ЕАГ ухвалили консолідоване рішення про те, що всі учасники ринку зберігають щонайменше до листопада 2012 року ціни на пальне в мережах на тому рівні, який зафіксовано станом на 10 вересня 2012 року», - йдеться в повідомленні. «Ринок працює в звичайному режимі. Весь необхідний попит на пальне задоволено в повному обсязі», - зазначається в документі. Нагадаємо, що 10 вересня ціни на роздрібному ринку нафтопродуктів України підскочили на великих українських АЗС на 10-25 копійок за літр. Рекордсменом у зростанні цін виявилася мережа АЗС «Лукойл», зокрема, бензин А-95 подорожчав у мережі на 25 коп. - до 11,30 грн за літр. 

Нагадаємо, мережеві АЗС в Україні з понеділка, 10 вересня, підвищили на 10-20 копійок за літр ціну бензину в порівнянні з цінами 7 вересня.Бензин А-95 подорожчав в мережі Shell на 10 копійок до 11,19 гривень за літр, в мережі WOG - на 20 копійок до 11,29 гривень за літр, в мережі "ОККО" - на 10 копійок до 11,29 гривень за літр, в мережі АЗС "Лукойл" - на 25 копійок до 11,3 копійок за літр.

Джерело: УНІАН 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.