Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 16 листопада 2017, 12:10

Львівські депутати вимагають звіту щодо вивезення сміття з міста

львівське сміття

Якщо звіту не буде, то вони бойкотуватимуть виділення 300 млн грн Львівській ОДА на вивезення ТПВ.

Про це сьогодні повідомив під час сесії Львівської міської ради депутат Юрій Кужелюк.

"Постійно, вже протягом багатьох місяців сміття вивозиться на територію Пустомитівського району, село Лисиничі, і  нікого не цікавить: ні обласну раду, ні обласну адміністрацію, ні сусідні села", – наголосив Юрій Кужелюк.

Відтак, Кужелюк запропонував під час розгляду питання щодо виділення Львівській області 300 млн грн на вивезення сміття з міста, не виділяти кошти, а спочатку вимагати звіту від Львівської ОДА про використані 150 млн грн, які міська рада виділила цього року. 

"Я ще звертаюся до обласної ради, щоб вони припинили це неподобство", – додав Юрій Кужелюк.

Нагадаємо, Львівська ОДА контролює вивіз сміття зі Львова з кінця червня. 13 вересня виконавчий комітет міськради виділив 50 млн грн Львівській ОДА за вивезення сміття. 

За словами заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, з липня на вивезення ТПВ міськрада Львова виділила Львівській ОДА 67 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.