Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тролейбус

Четвер, 16 листопада 2017, 12:22

В центрі Львова замінять тролейбусну лінію електропередач

тролейбус

Власників контактних підключень та кабельних мереж просять до 15 грудня звернутися у Львівелектротранс.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівелектротранс" ремонтуватиме контактну мережу тролейбусної лінії на пр. Свободи: від пам’ятника Тарасу Шевченку до вул. Городоцької (парна сторона).

Відтак всіх власників контактних підключень та кабельних мереж, які розміщено на опорах, що перебувають на балансі Львівелектротрансу, просять звернутися у підприємство за адесою: вул. Сахарова, 2 (3-й поверх) або за телефоном: 238 68 50 (понеділок-четвер з 08:00 до 17:15 год., а в п’ятницю до 16:00 год.)

"Потрібно буде узгодити дії з відключення та демонтажу існуючих мереж із подальшим підключенням та розміщенням контактних мереж на нових опорах на договірній основі. У випадку, якщо власники кабельних мереж та підключень не зголосяться до 15 грудня, мережі будуть демонтовані силами служби ЛКП "Львівелектротранс",  розповів начальник відділу інформації та зав’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.