Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 16 листопада 2017, 12:45

Садовий просить прокуратуру розібратись зі скандальними будовами у Львові

Андрій Садовий

Андрій Садовий звернувся у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру щодо зведення ПрАТ "Ірокс" незаконних житлових будинків у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міський голова Львова Андрій Садовий через бездіяльність правоохоронних органів звернувся до заступника Генерального прокурора-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури з проханням посприяти у вирішенні питання щодо незаконного будівництва багатоповерхових будинків, яке здійснює ПрАТ "Ірокс".

Як повідомляли Варіанти раніше, ПрАТ "Ірокс" без дозвільних документів звело житлові багатоповерхові будинки на вул. Антонича-Майданній; вул Шевченка, 418, вул. Тернопільській, 42. 

"Тривалі судові спори, численні скарги до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, прокуратури, Міністерства внутрішніх справ так і не дали очікуваних результатів. Незважаючи на реєстрацію кримінальних правопорушень за фактом незаконного будівництва на вул. Шевченка, 418, вул. Антонича-Майданній та вул. Тернопільська, 42, будівництво ведеться й надалі",  йдеться у листі-зверненні Андрія Садового.

Зазначимо, ПрАТ "Ірокс" продавало одну і ту ж квартиру у багатоповерхівці різним людям. Також власники житла не можуть оформити право власності на придбані кварити.

Нагадаємо, у липні 2015 року ДАБІ у Львівській області вирішила зупинити виконання зведення багатоквартирних житлових будинків на вул. Шевченка, 418.

А у серпні цього року Львівська міськрада звернулась у правоохоронні органи щодо порушення кримінального провадження стосовно керівництва ПрАТ "Ірокс".

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, власниками ПрАТ "Ірокс" є 9 осіб: Микичак Ігор Пилипович, Микичак Богдан Пилипович, Купчак Ігор Іванович, Малерик Мирон Михайлович, Тильчик Віктор Павлович, Кубрак Григорій Васильович, Шевців Орест Миколайович, Микичак Володимир Ігорович, Микичак Оксана Орестівна.

Розмір статутного капіталу компанії становить 1 050 000 грн. Основний вид діяльності фірми вказаний як "дільність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.