Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

credo-ua.org

Вівторок, 11 вересня 2012, 13:30

Львівська облрада на сесії розгляне протести прокуратури

Завтра, 12 вересня, на черговій сесії Львівської облради депутати розглянуть протести прокурора Львівської області на рішення облради, які стосуються розширення її повноважень як органа місцевого самоврядування, а також рішення щодо оцінки діяльності Львівської ОДА.

Про це сьогодні, 11 вересня, на прес-конференції повідомив голова Львівської облради Олег Панькевич.

Як зазначив Панькевич, йдеться про протест прокура на рішення облради “Про бездіяльність посадових осіб Львівської обласної державної адміністрації щодо забезпечення викоанання рішень Львівської обласної ради та реалізації заходів обласних цільових програм”, “Про внесення змін до рішення від 16.03.2012№396 “Про затвердження Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконстукцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2012 рік” та “Про звернення до Верховної Ради України щодо внесення змін до Бюджетного кодексу України та зміни до розподілу коштів обласного бюджету розвитку Львівської області на 2012 рік”.

Ці рішення були прийняті на попередній сесії облради.

Голова облради нагадав, що депутати частково задовільнили протести прокурора, які стосувалися рішення облради про повернення їй повноважень з управління майном установами комунальної власності.

Однак після цього до облради надійшлов лист від управління спецпідрозділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ з проханням надати повний пакет завірених копій документів, на підставі яких Львівська облрада прийняла зазначене рішення.

За словами Панькевича, така ситуація є дещо дивною.

“Очевидно, що це рішення не подобається певним структурам чи певним політичним силам і ми бачимо, що окрім протестів є ще й реагування Служби безпеки України”, – зазначив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.