Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Четвер, 16 листопада 2017, 15:25

Міськрада Львова тримає в Укргазбанку більше 400 мільйонів

Львівська міськрада

На депозитному рахунку в Укргазбанку є 445 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні під час сесії директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук, минулого року, завдяки коштам, покладеним на депозитний рахунок, місто отримало додатково 70 млн грн.

Він додав, що кошти, які були покладені на депозит – це тимчасово вільні кошти, на час поки не здані об’єкти, на які вони виділені.

"На депозитному рахунку в Укргазбанку, який офіційно виграв конкурс, є 445 млн грн. Ці кошти уже розподілені і розписані, вони мають своє цільове призначення. Тому, щоб вони просто не залишалися на рахунках, ми їх задіюємо в депозит і заробляємо на цьому. Минулого року ми заробили в такий спосіб 70 млн грн. Як тільки об’єкти будуть здані, ми забираємо з депозиту кошти і розраховуємося", – наголосив Олег Іщук.

За його словами, міськрада Львова цьогоріч уже отримала 46 млн грн із депозиту.

Нагадаємо, на початку місяця міський голова Львова розмістив на депозитному рахунку в Укргазбанку 40млн грн із бюджету Львова.

Зазначимо, Укргазбанк є державним банком. Раніше він належав бізнесменові Василю Горбалю, але після кризи 2009 року був націоналізований.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.