Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Четвер, 16 листопада 2017, 17:32

Через ремонт вул. Личаківської дві приміські маршрутки змінять схему руху

перекриття руху

Приміські маршрутки №217а та №138 курсуватимуть по-новому.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На час ремонтних робіт на вулиці Личаківській приміські автобусні маршрути №217а та №138 змінять свій рух.

Автобуси оминатимуть закриту ділянку дороги так:

- по маршруту №217а: у напрямкувід центру міста автобуси курсуватимуть по вул. Личаківській – вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

У напрямку до центру міста: по вул.Личаківській – вул. Пасічна – вул. Дж. Вашингтона – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. Мечникова – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

- по маршруту №138: у напрямкувід центру міста автобуси курсуватимуть по вул. Личаківській – вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

У напрямку до центру міста: по вул. Дж. Вашингтона –  вул. Зелена – вул. Студентська – вул. Мечникова – вул. Личаківська і далі за маршрутом.

Нагадаємо, ремонтувати вулицю Личаківську будуть до кінця січня. Через це 9 міських маршрутів їздитимуть за новим маршрутом: № 5Н, № 5А, № 15, № 18, № 29, № 36, № 39, № 47А, № 50, а також шатл-баси, які возять студентів від гуртожитків ЛНУ ім. І. Франка на вул. Пасічній і вул. Медової Печери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.