Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

П'ятниця, 17 листопада 2017, 16:22

У Львові двоє мешканців Львівщини збудують багатоповерхівки

будівництво

Львівська міськрада дозволила збудувати дві багатоповерхівки двом фізичним особам.

Відповідне рішення сьогодні прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Сьогодні виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Богданом Головатим (Пустомитівський район) багатоповерхівки на вул. Т. Шевченка, 146-А та Сергієм Осипчуком (смт. Брюховичі) багапоповерхівки з підвалом на вул. Очаківській, 4.

Як йдеться у проекті рішення, на земельній ділянці площею 0,0295 га на вул. Т. Шевченка Головатий збудує 6-поверховий будинок, а Осипчук житловий будинок на вул. Очаківській площею 0,0385 га.

Цільове призначення землі на вул. Т. Шевченка – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, функціональне призначення – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до плану зонування територій Шевченківського району. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. 

Максимальна висота будинку має не перевищувати 20,3 м (6 поверхів).

Цільове призначення землі на вул. Очаківській – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), функціональне призначення – зона Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до плану зонування територій Шевченківського району. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Максимальна висота будинку має не перевищувати 17,15 м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.