Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спалене авто

пульс Одещини

Понеділок, 20 листопада 2017, 10:05

17 листопада на Львівщині тричі горіли автівки

спалене авто

У Сокалі, Камянці-Бузькій та у Львові.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Так, о 14:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Кам’янці-Бузькій на вул. Кам’яна Гора. Пожежа виникла у автомобілі "Mersedes-Benz".  Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобільну проводку, пошкоджено панель приборів, лобове скло, лакофарбове покриття капоту на площі 0,5 м². Пожежу ліквідовано до прибуття пожежно-рятувального відділення.

О 22:23 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у Львові на вул. Плугова, в автомобілі "BMV". До місця пожежі оперативно виїхало 2 автомобілі надзвичайників та 8 чоловік особового складу. О 22:35 пожежу вдалось локалізувати, та о 22:40 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено частину двигуна та салон автомобіля.

О 23:19 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Сокалі на вул. Героїв УПА. Пожежа виникла у автомобілі ВАЗ 21093. До місця виклику виїхали пожежниеи 22 Державної пожежно-рятувальної частини м. Сокаль. О 23:28 пожежу вдалось локалізувати, та о 23:31 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено бокове вікно, пошкоджено салон автомобіля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.