Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

productivedowntime.blogspot.com

Вівторок, 11 вересня 2012, 18:19

Сільська вчителька затримана на Львівщині за підробку документів

Правоохоронці затримали сільську вчительку, яка підробила документи на отримання кредиту, залучивши до цього свою неповнолітню ученицю.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України.

«Маючи на меті отримати кредитні кошти і не повертати їх, педагог прийняла рішення надати «липові» документи в одну з фінансових установ. Для здійснення задуманого, вона використала анкетні дані своєї родички та переконала неповнолітню дівчинку надати їй свою фотографію для підробки документів», – зазначено у повідомленні.

Вчителька отримала 4 900 грн. кредиту після оформлення усіх документів, проте витратити їх не встигла, оскільки потрапила до рук працівників міліції.

Проти педагога порушена кримінальна справа за статтею 385 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та статтею 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.