Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

земельна ділянка

П'ятниця, 24 листопада 2017, 17:57

Цегельний завод отримає нову землю від Синютки

земельна ділянка

Ділянка площею 6,8691 га знаходиться у Яворівському районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки №1119/0/5-17 від 16 листопада 2017 року.

Відтак, розглянувши клопотання ТзОВ "Коханівський цегельний завод", держадміністрація вирішила надати підприємству землю у Яворівському районі.

"Надати ТзОВ "Коханівський цегельний завод" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості площею 6,8691 га", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка знаходиться за межами населеного пункту на території Свидницької сільської ради Яворівського району.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Коханівський цегельний завод" зареєстрованицй у селі село Коханівка на Яворівщині, власником підприємства є Микола Кулявець.

Займається завод: виробництвом цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини; виготовлення виробів із бетону для будівництва; роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.