Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво

Середа, 29 листопада 2017, 15:38

Новостворена фірма незаконно зводила багатоповерхівку у Львові

будівництво

ТзОВ "ДКС Захід" будує на вул. Солов'їній у Львові багатоповерхівку без відповідних документів.

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Будінспектори провели позапланову перевірку щодо законності видачі містобудівних умов і обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованою підземною автостоянкою на вул. Солов'їній, 21, 21-А у місті Львові та виявилипорушення.

Зокрема, містобудівні умови і обмеження були видані з порушенням вимог законодавства та державних будівельних норм: на дві земельні ділянки видано одні містобудівні умови і обмеження, що не містять конкретних положень нормативних розрахунків із вмістом цифрових показників та з порушенням терміну їх видачі.

Відтак, ДАБІ вирішило скасувати дію містобудівних документів на це будівництво, а також припичс про зупинення будробіт.

Зазначимо, замовником забудови земельної ділянки є ТзОВ "ДКС Захід", фірма зареєстрована у Львові. Її власниками є ТзОВ "Компанія управління активами "Актив", Володимир Стрекочко та Ігор Сабат (Львів). Компанія була офіційно зареєстрована у 2016 році, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.