Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

застілля

weloveua.com

Понеділок, 27 листопада 2017, 12:07

У Новому Роздолі чоловік травмував сокирою свого побратима по чарці

застілля

Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, в ході якого гість наніс кілька ударів сокирою по голові 47-річному новороздільцю.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, о 02:45 год., у Новороздільське відділення поліції надійшло повідомлення від лікарів одного зі львівських травмпунктів про те, що до них із діагнозом «відкритий перелом склепіння черепа, перелом третього та четвертого пальця правої кисті» доставлений 47-річний мешканець Нового Роздолу.

Як встановили правоохоронці, травму чоловік отримав ще 22 листопада, у себе вдома, під час розпивання спиртного зі своїм знайомим – 28-річний мешканцем Миколаївського району. Між чоловіками виник конфлікт, у ході якого гість наніс господарю кілька ударів сокирою по голові.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 5 до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.