Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автозлодій

te.20minut.ua

Вівторок, 28 листопада 2017, 12:49

У Дрогобичі двоє неповнолітніх обікрали автівку

автозлодій

Двоє хлопців, віком 14 та 15 років, розбивши скло у дверцятах, викрали з Dodge Caliber особисті речі власника автомобіля.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Дрогобицький відділ поліції із заявою про крадіжку звернулась 43-річна місцева мешканка і повідомила, що з її автомобіля Dodge Caliber, запаркованого біля будинку на вулиці Грушевського, невідомі викрали її особисті речі.

Як встановили правоохоронці, до скоєння правопоуршення причетні двоє підлітків, віком 14 та 15 років. Вони проникли у салон автомобіля, розбивши скло у передніх пасажирських дверцятах. Викрадені речі поліцейські вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання, яке чекає на неповнолітніх злодіїв, – до 3 років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших правопорушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.