Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

Варта 1

Вівторок, 28 листопада 2017, 14:56

На Сихові у подвійному ДТП постраждав фельдшер швидкої допомоги

ДТП

Під час надання медичної допомоги постраждалій у ДТП львів'янці фельдшера швидкої допомоги збив Mercedes.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, о 21:20 год., на шляхопроводі, що на проспекті Червоної Калини виникла подвійна ДТП за участю карети швидкої допомоги.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Hyundai Accent, 32-річна мешканка Львова, не впоралась з керуванням та зіткнулась з автомобілем SsangYong, яким керував 40-річний львів’янин. Внаслідок зіткнення жінка-водій отримала тілесні ушкодження.

На місце події прибула карета швидкої медичної допомоги і о 21:30 год., коли лікарі оглядали потерпілу, 19-річний водій автомобіля Mercedes іноземної реєстрації наїхав на фельдшера, який стояв біля карети швидкої, після чого зіткнувся зі самою каретою. Внаслідок зіткнення з діагнозом «перелом гомілки» медика, 54-річного львів'янина,госпіталізували.

За даними фактами відкрито крмінальні провадження. Максимальне покарання, яке чекає на винуватців ДТП, – обмеження волі на строк до 3 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Наразі триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.