Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

працевлаштування

П'ятниця, 1 грудня 2017, 17:03

З початку року на Львівщині роботу отримали 20 тисяч безробітних

працевлаштування

У січні-вересні у Львівській області створили 21740 нових робочих місць.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За даними Головного управління Пенсійного фонду України, 10803 робочих місць створили фірми, та 10937 – підприємці.

У результаті рівень працевлаштування безробітних мешканців села збільшився і становив 28,4%. Зокрема: 3,6 тис мешканців області охопили професійним навчання, 2,8 тис – залучили до громадських та інших робіт.

Відтак у січні-вересні на обліку обласної служби зайнятості перебувало 17 тис мешканців села, які мали статус безробітного, що на 4,2 тис менше, ніж минулого року.

Також цьогоріч власною справою вирішили зайнятися 148 мешканців Львівщини. За видами економічної діяльності, які обрали колишні безробітні для започаткування власної справи, переважає оптова та роздрібна торгівля (41,2%).

Серед інших видів економічної діяльності: професійна, наукова та технічна діяльність (12,8%), надання інших видів послуг (10,8%), переробна промисловість (виробництво) (7,4%), тимчасове розміщування й організація харчування (7,4%), сільське, лісове та рибне господарство (6,1%), діяльність у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (4,1%), інформація та телекомунікація (3,4%), будівництво (1,4%), транспорт складське господарство, поштова та кур’єрська діяльність (1,4%), фінансова та страхова діяльність (1,4%) тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.