Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 12 вересня 2012, 15:42

Львівелектротранс ремонтує тролейбуси 24-річної давнини

Львівелектротранс ремонтує тролейбуси, виготовлені у 1988 році. Повністю замінюють підлогу в машинах, сидіння, фарбування, електрообладнання, задні, передні мости.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу директор тролейбусного депо Володимир Карпа.

Володимир Карпа розповів, що до Євро-2012 Львів мав отримати 60 нових тролейбусів, але цього не сталося, тому ремонтують ті, які вже кілька років стоять в депо. Капітальний ремонт одного тролейбуса коштує 180-200 тисяч гривень. Кошти для ремонту є завдяки посиленому контролю за оплатою за проїзд у громадському транспорті.

До кінця року Львівелектротранс планує відремонтувати ще 4 тролейбуси. Нові львівські тролейбуси коштують приблизно 2 млн. 200 тис. грн., а за таку суму можна відремонтувати 10 машин. Відремонтовані тролейбуси зможуть їздити ще 7-10 років.

Володимир Карпа додав: «В нас є думки щодо закупівлі вживаних тролейбусів з Чехії. Поки що вже знайшли для нас 10 машин. Вживані тролейбуси коштують 220-230 тис. грн. Плануємо цього року поїхати до Чехії і подивитися на ті машини, вже оголошено тендер на закупівлю, підпишемо угоди».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.