Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

П'ятниця, 1 грудня 2017, 12:16

Синютка перевірятиме своїх підлеглих на хабарництво

Олег Синютка

Олег Синютка створив комісію з оцінки корупційних ризиків у Львівській ОДА.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки №1160/0/5-17 від 28 листопада 2017 року.

Для підготовки антикорупційної програми облдержадміністрації на 2018 рік голова Львівської ОДА Олега Синютки розпорядився створити комісію з оцінки корупційних ризиків.

Комісія повинна до 25 грудня провести перевірку діяльності облдержадміністрації та її структурних підрозділів й дати оцінку корупційних ризиків.

Головою комісії Синютка призначив керівника апарату облдержадміністрації Маріанну Вільшинську, а її заступником – заступника керівника апарату облдержадміністрації Оксану Томашук.

У склад комісії увійшли 24 начальники управлінь Львівської ОДА та їхні заступники.

Зокрема: начальник аналітичного відділу Державного архіву Львівської області Любов Білас, головний спеціаліст відділу правового забезпечення юридичного управління апарату облдержадміністрації Оксана Бакун, начальник управління регулювання природокористування департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Максим Василишин, начальник відділу персоналу та нагород апарату облдержадміністрації Ігор Гарматій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.