Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

опалювальний сезон

П'ятниця, 1 грудня 2017, 15:21

Львівщина – на другому місці за кількістю одержувачів субсидій

опалювальний сезон

Станом на 1 грудня в області житлову субсидію отримують 440 753 сімей.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона мешканців області, що становить 55% населення області.

Відтак Львівщина посідає 2 місце за кількістю одержувачів субсидій в Україні.

Також до органів соціального захисту населення звернулось 130 946 одержувачів субсидії, що становить 94%, за компенсацією частини невикористаної субсидії за економе споживання електричного та газового індивідуального опалення на загальну суму 84 млн грн.

Зазначимо, що термін подання заяви на компенсацію частини невикористаної субсидії завершився 1 листопада. Виплата компенсації проводиться очерез перерахунки коштів на банківські рахунки та поштові відділення. Станом на 1 грудня компенсацію одержали 116 346 мешканців області на 74,3 млн грн.

Натомість для одержувачів субсидій, які використовують природний газ/електричну енергію для індивідуального опалення, субсидія перераховується на опалювальний період з 16 жовтня по 15 квітня включно.

Для одержувачів, які використовують центральне опалення – з дня прийняття рішення органу місцевого самоврядування дати початку (закінчення)  опалювального періоду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.