Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

зарплата

podrobnosti.ua

Понеділок, 4 грудня 2017, 16:28

Львівщина заборгувала зарплат на 190 мільйонів

зарплата

Незважаючи на те, що за 9 місяців бюджет області вдалося перевиконати на 35 млн грн, працівники Львівщини не отримали зарплат на 190 млн грн.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив депутат Львівської обласної ради Іван Собко.

Сьогодні, 4 грудня, Іван Собко зазначив, що бюджет області вже перевиконаний на 35 млн грн. Втім водночас Львівщина заборгувала 190 млн грн заробітної плати працівникам.

"Щодо обласного бюджету, який ми завтра будемо розглядати в частині внесення змін до показників, то станом на 9 місяців ми маємо перевиконання обласного бюджету в сумі 35 млн грн. Все мало би працювати чітко, але часто виникає проблема під кінець року із заборгованостями по зарплаті, на даний момент це – 190 млн грн по цілій області", – розповів Іван Собко.

Нагадаємо, завтра, 5 грудня, відбудеться сесія Львівської облради. 

Під час сесійного засідання депутати розглядатимуть питання "Про встановлення умов оплати праці голові обласної ради, першому заступникові та заступникові голови обласної ради на 2018 рік". Згідно з ним Ганущину хочуть встановити щомісячну премію у розмірі 80% зарплати.

Також обласні депутати планують звернутися до уряду з проханням зупинити реалізацію стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового господарства України на період 2017 – 2020 рр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.