Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 12 вересня 2012, 18:39

22 вересня оголошується у Львові днем без автомобіля

Наступна субота, 22 вересня, буде днем без автомобіля у Львові.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В цей день усім мешканцям і гостям міста рекомендується використовувати будь-який вид транспорту, окрім власного авто», – зазначено у повідомленні.

Акція відбуватиметься у межах Європейського тижня мобільності, який пройде у Львові з 16 по 23 вересня, і закінчиться вело-заїздом центральною частиною міста.

Вело-парад стартує о 16:00 за маршрутом: вул. Університетська – вул. Словацького – вул. Стефаника – вул. Дудаєва – вул. Саксаганського – вул. Ш. Руставелі – вул. Зелена – вул. Студентська – вул. К. Левицького – вул. Князя Романа – пл. Галицька – просп. Свободи – вул. Беринди – пл. Ринок – вул. Підвальна – вул. Валова.

У Львові також встановлять дві нові вело-парковки. Місця для них виберуть самі велосипедисти. Голосування за два місця, де, на думку вело-любителів, необхідно встановити місця для паркування, розпочинається сьогодні у Facebook на сторінці «Асоціації велосипедистів Львова».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.