Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Вівторок, 5 грудня 2017, 15:55

У 2018 році бійцям АТО зі Львівщини придбають квартири коштом обласного бюджету

учасники АТО

Також львівським бійцям відшкодовуватимуть витрати на сімейний відпочинок.

Про це сьогодні повідомила під час сесії Львівської обласної ради директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк, повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні депутати Львівської облради затвердили Комплексну програму соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018-2020 роки. Це рішення підтримали 69 депутатів.

Загальний об'єм фінансування програми на наступний рік становить понад 27 млн грн.

"Серед нововведень у програмі є компенсація організованого сімейного відпочинку поранених бійців АТО, а також щомісячна фінансова допомога 6 родинам загиблих героїв Небесної Сотні зі Львівщини", – зазначила Наталія Кузяк.

Відтак, на компенсацію відпочинку для бійців АТО передбачили 3,3 млн грн, ще 9,7 млн грн – придбання житла учасникам АТО та родинам Героїв Небесної Сотні. 

Також програма передбачає адресні грошові допомоги родинам загиблих вчасників АТО, воїнам, що повертаються з АТО, виготовлення і встановлення пам'ятних знаків на могилах учасників АТО, грошові допомоги на реабілітацію військовослужбовців.

Нагадаємо, як повідомляла ще у жовтні Наталія Кузяк, до кінця року бійці АТО зі Львівщини отримають 42 квартири, а минулоріч такі квартири отримали 79 учасників АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.