Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Середа, 6 грудня 2017, 15:32

Бійці АТО отримають премії від 3 до 5 тисяч гривень

учасники АТО

Петро Порошенко анонсував отримання премій військовим, які цьогоріч воювали в зоні АТО.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Як заявив президент Петро Порошенко, перебуваючи з візитом на Львівщині, бійці, які цьогоріч воювали в зоні АТО, отримають премії.

"Ми переговорили з Міністром оборони, знайшли можливості і тим, хто цього року воював в зоні АТО буде виплачена одноразова грошова премія. Тим, хто був на першій лінії, ми домовились – по 5 тис грн, тим, хто на другій лінії – по 3 тис грн. І будемо продовжувати роботу над підвищенням рівня соціального захисту українських військовослужбовців", – наголосив Петро Порошенко.

Він додав, що "держава має піклуватися про оздоровлення, реабілітацію та лікування своїх воїнів", відтак, ЗСУ були передані реабілітаційні центри. 

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко прибув у Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академія сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, що у Яворівському районі.

Також у планах Порошенка – візит до музею зброї "Арсенал" Львівського історичного музею, що у Львові на вул. Підвальній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.