Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кримінал

cdn.fishki.net

Четвер, 7 грудня 2017, 13:58

На Сокальщині п'яний чоловік побив до смерті свого батька

кримінал

34-річний нетверезий чоловік під час побутового конфлікту побив свого 59-річного батька до смерті.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора у Сокальське відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги, котрий, прибувши на виклик у одне зі сіл району, виявив у будинку тіло чоловіка без ознак життя.

Як встановили правоохоронці, загиблий є 59-річним місцевим мешканцем. На його тілі виявили численні тілесні ушкодження, зокрема: переломи, рани та крововиливи. За попередніми висновками медиків, виявлені травми і могли спричинити смерть чоловіка.

Також встановлено, що тілесні ушкодження загиблому під час побутового конфлікту наніс його 34-річний син, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.