Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

dzyga.com

Четвер, 13 вересня 2012, 12:48

«Kekko Fornarelli Trio» виступить з джаз-концертом у Львові

У четвер, 20 вересня, у «ДжазКлубі.Львів» виступить італійський гурт «Kekko FornarelliTrio».

 

Цей проект – результат роботи відомого італійського джазового піаніста Кекко Форнареллі, з яким він за останній рік об'їздив майже всю Європу.

Оригінально інтерпретуючи класиків джазу, тріо, що складається із трьох італійських віртуозів, які втілюють ідею Форнареллі, що музику треба бачити більше ніж чути.

Склад гурту: Kekko Fornarelli – фортепіано, Luca Alemanno – контрабас, Dario Congedo – барабани

Концерт відбудеться у арт-кав'ярні "Квартира, 35"

Довідка:

Kekko Fornarelli (народився 1978) – італійський джазовий піаніст та композитор. Він почав навчатись грі на фортепіано у віці трьох років. Любов до джазової музики почалась у 18 років, від того часу Кекко поринув у вивчення інструменту, стилю і музики в джазі.

Життєва подорож, яка привела його до подорожування світом, створила можливості для зустрічей з різноманітними музикантами та розвитку власної творчості.

Перштй альбом Форнареллі «Circular Thought», який вийшов у світ в 2005р., був названий критиками як один з найкращих італійських джазовиї проектів року.В тому ж році він переїхав до Франції, де вдосконалював свою музичну майстерність.

Співпраця з різними музикантами, такими як Manhu Roche, Flavio Boltro, RosarioGiuliani, привела до створення другого альбому в 2008р, «A French Man in New York».

Його останній альбом «Room of mirrors»,вийшов в 2011р і отримав багато схвальних відгуків від європейських музичних критиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.