Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода на Львівщині

Вівторок, 12 грудня 2017, 10:15

На Львівщині негода повалила дерева та поламала дахи

негода на Львівщині

Протягом понедіка сильні вітри на Львівщині повалили 5 дерев, пошкодили 2 автівки, 3 будинки, також травмувалась одна людина.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

Протягом учора, 11 грудня, сильний вітер на Львівщині повалив дерева, пошкодив припарковані автомобілі та дахи будівель, Внаслідок негоди травмувалась й одна людина.

Вчора вранці у Трускавці на вул. Мазепи, 4 сильний вітер зірвав фрагмент покрівлі будинку, внаслідок чого був перекритий прохід до будинку, пошкоджено автомобіль Hundai L10.

О 15:43 год. у Трускавці на вул. Городище вітер повалив дерево на проїжджу частину, що перешкоджало руху транспорту.

О 15:49 год. до надзвичайників надійшло повідомлення про те, що в Бориславі на вул. Озерній сильний вітер пошкодив дах на площі 64 кв.м. нежитлового будинку.

О 16:32 нгод. у Дрогобичі на вул. Шашкевича впало дерево на житловий будинок. Роботи зі розрізання дерева продовжуються.

О 17:15 год. у Трускавці на вул. Стебницькій через сильні пориви вітру у житловому будинку на 9 поверсі пошкоджено дах балкону з елементами стіни. Внаслідок цього травмувалась 17-річна дівчина, її госпіталізували в стані середньої важкості.

О 17:22 год. у Бориславі на проїжджу частину автодороги "Борислав–Трускавець" впало дерево та пошкодило автомобіль Skoda Fabia.

Також негода повалила дерева на дорогах у с. Гребенів Сколівського району, с. Ралівка Самбірського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.