Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Охматдит

uk.wikipedia.org

Вівторок, 12 грудня 2017, 11:41

Львівська лікарня Охматдит найдовше залишалася без води

Охматдит

Воду у лікарню подали лише сьогодні зранку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як проінформували у диспетчерській службі ЛМКП "Львівводоканал", станом на 22.00 год 11 грудня, водопостачання Личаківського району міста було відновлено у повному обсязі: до усіх житлових будинків та лікарень.

Однак, за повідомленнями медиків Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охматдит", до 08:00 год ранку 12 грудня заклад все ще залишався без води, відтак лікаря навіть "розглядали варіант "переселення" хворих з лікарні".

Натомість у Львівводоканалі заявили, що причиною проблеми, яка виникла з відновленням водопостачання лікарні, стало зволікання працівника закладу, що відповідає за водопровідне господарство.

"Саме працівник лікарні зобов’язаний був прослідкувати за наповненням водозбірника лікарні об’ємом 250 метрів кубічних, та запуском насосної станції на території Охматдиту. Ми подали воду до лікарні з належним тиском ще у понеділок увечері", – наголосили у ЛМКП "Львівводоканал".

Нагадаємо, у п'ятницю ввечері, 8 грудня, на водопроводі "Золочів – Львів" у районі села Чижиків (неподалік від Винник) виникла аварія. Через це протягом вихідних частина львів'ян залишилась без води.

Станом на 11 грудня аварійну ділянку полагодили, а в міській раді запевнили, що воду вже отримують всі будинки. Також у Львівводоканалі нарахували 20 км аварійних ділянок на трубопроводах міста.

Однак директор Львівводоканалу Валентин Вольський не зміг відповісти, скільки довелося витратити коштів на ліквідацію аварії на трубопроводі під Винниками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.