Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Холодне серце

Вівторок, 12 грудня 2017, 14:32

До Львова привезуть "Холодне серце"

Холодне серце

На Різдвяні канікули вперше у Львові відбудеться новорічне шоу для всієї родини "Холодне серце".

9 січня о 13.00 та 18.00 у Львівській обласній філармонії відбудеться новорічне шоу для всієї родини "Холодне серце".

Над постановкою "Холодного серця" команда продюсерского центру "MadeinOdessa" працювала протягом року. Режисери Тетяна Гребенюк і Сергій Сакара зізнаються, що найбільше часу витратили на втілення усіх надсучасних ідей та спецефектів. Настільки ретельно продумували кожну сцену, щоб ні на секунду не втрачалась увага маленьких глядачів та головна інтрига: хто ж стане королевою.

"Ми ретельно вивчали процес створення мультфільму "Холодне серце", щоб максимально реалізувати той дух казки у театрі. Виявляється, для студії Disney це був надзвичайно тривалий процес: тільки над сценарієм робота тривала більше трьох років" – розповідає режисер і виконавець ролі Короля Сергій Сакара.

Загалом у виставі "Холодне серце" залучено більше 30 акторів, які грають понад 40 персонажів і крім безпосередньо акторської гри, виконують ще й різноманітні трюки. Неповторних оригінальних костюмів для вистави створено більше 50, 16 з яких – ростові.

Відтак, чималі труднощі лягли й на плечі костюмерів та бутафорів, перед якими стояла задача – створити не лише красиві й ефектні, а й комфортні костюми, у яких актори можуть стрибати й танцювати. Адже пісень і танців у виставі – максимально багато, як у мегапопулярних нині мюзиклах.

Квитки на виставу коштують від 80 до 300 гривень.

"Холодне серце" – масштабна постановка від одеського продюсерського центру "MadeinOdessa" – неймовірна вистава, яку створили за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу, і найкасовішого за всю історію компанії "Walt Disney".

Сьогодні актори "Холодного серця" перебувають на гастролях в Німеччині. Протягом року вони збирали аншлаги у різних країнах світу, а невдовзі знову повернуться на Батьківщину і вирушать у тур містами Західної України. Проект "Холодне серце" і всі його учасники отримали іменні сертифікати подяки, нагороду за участь у фестивалі "Sharjah children's Reading Festival, 9th Edition" та запрошення на гастролі до інших країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.