Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Димінський

Вівторок, 12 грудня 2017, 15:20

У поліції підозрюють, що за кермом авто, яке насмерть збило людину, був Димінський

Петро Димінський

Однак офіційної інформації в поліції наразі не оприлюднюють.

Про це повідомляє видання Insider.

За інформацією від власних джерел у правоохоронних органах виданню Insider стало відомо про результати повторної експертизи, яка проводилася у справі ДТП за участю авто львівського бізнесмена, власника медіа-холдингу ZIK Петра Димінського.

Зокрема, слідство встановило, що за кермом автівки, яка збила Наталю Трілу, був Петро Димінський, а не його охоронець Андрій Борщ.

Нагадаємо, 18 серпня на автодорозі Львів-Краковець поблизу села Ямельня Яворівського району Львівської області у ДТП загинула 31-річна Наталія Тріла. Відповідальність за ДТП взяв на себе охоронець Петра Димінського Андрій Борщ. Однак родичі загиблої заявляли, що за кермом був сам бізнесмен.

Для відшукання зразків ДНК Димінського правоохоронці обшукали спортивні бази ФК "Карпати", офіси Димінського і телеканалу ZIK. 

Цю справу передали на розслідування поліції Києва, а у листопаді Печерський райсуд Києва призначив повторну експертизу біологічних матеріалів у цій справі.

Експертиза встановила, що за кермом автівки Димінського під час ДТП був не його охоронець.

Також мати загиблої дівчини Марія Тріла вирішила самостійно представляти свої інтереси та відмовилася від матеріального відшкодування у справі.

Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, а його адвокат, Микола Лисий, заявив про політичний тиск на його підзахисного та спроби забрати у нього телеканал ZIK.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.