Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Четвер, 13 вересня 2012, 15:20

Снєгирьов заявив, що фірма Колодія визнала наявність боргу перед ним

Колишній голова Луганської обласної організації ВО “Свобода” Дмитро Снєгирьов, який є кандидатом в нардепи у Личаківському в.о. (№118), заявив, що підприємство, яке належить заступнику голови Львівської облради Петру Колодію, визнало звою заборгованість перед ним.

Про це Снєгирьов заявив на прес-конференції сьогодні, 13 вересня.

“Ми їм казали: якщо не буде підписаний акт звірки, то ми просто оприлюднюємо цю інформацію. Це знов-таки ставлення так званих партійців до мене, як до керівника обласної структури”, – зазначив Снєгирьов.

Кандидат в нардепи додав, що в той час, як Партія регіонів блокувала його бізнес в Луганську, однопартійці не лише не підтримали його, а, навпаки продемонстрували ганебну поведінку.

“Це свідчить про те, що ВО “Свобода” діяла тоді в дуже тісному контакті із Партією регіонів. Будь-яка політична діяльність залежить від наявності фінансування. І перше, що зробили - мене позбавили того фінансування, зламавши мій бізнес до кореня. І в цьому брала участь ВО “Свобода”, – розповів Снєгирьов.

Нагадаємо, 2 вересня, в ефірі телеканалу ЗІК Дмитро Снєгирьов заявив, що вимагатиме повернення заборгованих коштів від фірми, яка належить заступнику голови Львівської облради Петру Колодію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.