Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

Четвер, 14 грудня 2017, 15:00

Тимошенко більше не звинувачують у незаконному перетині кордону

Юлія Тимошенко

Суд закрив справу проти Юлії Тимошенко щодо незаконного перетину кордону під час приїзду Саакашвілі в Україну.

Про це повідомляє Українська правда.

Мостиський районний суд Львівської області закрив справу проти лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко щодо незаконного перетину кордону у вересні під час приїзду лідера Руху нових сил та екс-голови Одеської ОДА  Михеіла Саакашвілі.

Тоді ж МВС оприлюднило список народних депутатів, які перетнули кордон разом із Михеілом Саакашвілі, серед усіх перелічених була й Юлія Тимошенко.

"Суд на своєму засіданні ухвалив рішення про закриття справи на підставі статті 247 Кодексу про адміністративні порушення. Справа була закрита через відсутність правопорушення", – зазначив адвокат Тимошенко Микола Титаренко.

За його словами, на момент розгляду справи закінчилися строки, а також за 
пунктом 4 статті 247 "вчинення дії особою в стані крайньої необхідності або необхідної оборони", адже тоді пішли чутки про замінування пункту пропуску.

Таке ж саме рішення суд прийняв й щодо депутата від ВО "Батьківщина" Сергія Власенка.

Нагадаємо, у вересні центр "Миротворець" включив у перелік осіб, які загрожують безпеці України, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова і Сергія Власенка.

Додамо, Юлія Тимошенко готова взяти на поруки Саакашвілі, якого звинувачують у сприянні учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності, а також організацію акцій протесту на гроші Сергія Курченка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.