Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

П'ятниця, 15 грудня 2017, 12:33

Львівські школи оприлюднили свої фінансові звіти

школа

Наразі звіти шкіл опрацьовує управління освіти міськради Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосили в управлінні освіти міськради, станом на сьогодні школи і дошкільні навчальні заклади у Львові оприлюднили на своїх сайтах фінансовий звіт про надходження та використання коштів.

«Станом на сьогодні більша частина інформації опрацьована і висвітлена на сайтах навчальних закладів та управління освіти, але враховуючи великий обсяг, триває опрацювання та почергове розміщення відповідної інформації», – зазначили в управлінні.

Також навчальні заклади, які не мають сайтів, скерували свої фінансові звіти у навчально-методичний центр освіти для їх публікування на сайті міського управління освіти.

Нагадаємо, раніше Міносвіти доручило промоніторити, чи оприлюднили школи фінансові звіти до 1 грудня. Як заявила ще на початку листопада міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, школи зобов’язані оприлюднити свою фінансову звітність. Керівники тих шкіл, які не виконають вимогу, можуть отримати догану.

Також у вересні міськрада Львова заборонила збирати гроші з батьків учнів на ремонти навчальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.